GIRL GIVE-AWAY

Br@nd for Girls ss17 nu online: win een item naar keuze!

7 maart 2017
GIVE-AWAY

WAT KIES JIJ UIT DE ZOMERCOLLECTIE VAN BR@ND?

Ja, het is eindelijk zover! Vanaf vandaag kun je de zomercollectie 2017 van Br@nd for Girls online shoppen. Jullie zitten nu natuurlijk allemaal met enige snelheid te bestellen of hebt dat net gedaan. Dat snap ik, want er zitten echte musthaves tussen waar je snel bij moet zijn.

Wij van Shopaholiek Kids Fashion Blog vinden het daarom extra leuk om vandaag ook gelijk iets weg te mogen geven uit de nieuwe collectie. Deze keer maak je kans op een item naar keuze(*). Kies je voor een fraai jurkje, of toch liever een vestje of de midi sportrok? De keuze is aan jou uiteraard!

Wat een gave collectie hè, kun je wel kiezen wat je gaat bestellen of neem je gewoon alles wat je leuk vindt? Check voor maat advies nog even onze review, de link vind je onderaan dit bericht. Voor mij zijn de toppers uit de collectie: de blauwe items met een dots print, de halterjurkjes met kruisbandjes, de kousen en ik ben zo blij dat er weer undy’s in de collectie zitten.

Hoe doe je mee met deze winactie?

 • Like de Facebookpagina van Br@nd for Girls
 • Like de Facebookpagina van  Shopaholiek
 • Like en deel het bericht openbaar
 • Laat met een reactie weten welke item je leuk vindt en in welke maat, en plaats daarbij een leuke foto waaruit blijkt hoe grote Br@ndfan jij bent of hoe graag jij Br@nd eens uit wil testen. Zet je liever je kind niet openbaar op Facebook dan mag je ook een collage maken. Het hoeft niet mooi te zijn, als het enthousiasme er maar vanaf straalt.

Meedoen kan tot en met vrijdag 17 maart 18:00 uur. Vrijdagavond 17 maart maken wij de winnaar bekend op de Facebookpagina van Shopaholiek Kids Fashionblog.

Deze win actie wordt mede mogelijk gemaakt door Br@nd for Girls.

*indien voorradig, anders mag je een andere keuze maken

Annemarie


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Cindy Jerphanion 7 maart 2017 at 11:33

  Wat PRACHTIG actie .
  Doe mee voor mijn bijna jarige prinsesje!
  Mooi jurkje score zou zo grote wens zijn

 • Leave a Reply