TEENS

Accessoires voor jongens

3 maart 2017
1 (3)

Ook jongens houden net als meisjes van coole accessoires! Leren armbandjes, hoedjes, horloges, sjaaltjes, riemen, grappige sokken en rugzakken. De keuze hierin is best enorm. Bij een hele hoop grote ketens hangen rekken vol toffe accessoires voor onze stoere knullen. Ik zette er een paar voor jullie op een rijtje. Wat zouden jullie jongens kiezen voor hun zelf?!

  1. Riem zwart
  2. Hoedje
  3. Sokken
  4. Zonnebril
  5. Geel horloge
  6. Rugzak
  7. Armband naam
  8. Muts


Facebook Comments


Katja

Katja

Dik 40+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply