Barbara BUDGET GIRL

Budget: zomerjasje met pit

9 februari 2017
ZOMERJAS TERSTAL

TERSTAL ZOMERJAS VOOR EEN BUDGETPRIJS

ZOMERJASJES: kijken jullie al stiekem wat er zoal voorbij komt? Ik wel en vind dit altijd een moeilijk punt. Elke zomer is het een ware zoektocht naar de perfecte jas. In de zomer fietsen wij ook veel naar school, dus het is handig als het ook waterdicht is, maar ik wil wel een hip exemplaar natuurlijk. Ik ben altijd geneigd een jasje te kopen wat overal bij past. Vaak kom ik dan toch uit op het geijkte spijkerjasje! De gemakkelijke weg, ik weet het, en niet waterproof! Desalniettemin liep ik van de week met Bobbie langs de etalage van de Terstal en waar viel mijn oog op? Jawel, een veelkleurig geweldig doorgestikt jasje! Het mintgroen met roze spatte door de winkelruit! Dat moesten Bobbie en ik nader onderzoeken. Zo stond Bobbie even later met de jas in haar hand en ik met de telefoon in de aanslag voor de Shopaholiekfoto;)

Facts:

  • Deze jas heeft een prachtige mintgroene kleur met roze en koraalkleurige bloemen. De kleuren zijn echt overdonderend mooi
  • Het jasje ziet er heel solide uit en is van mooie kwaliteit
  • Het is gemaakt van polyester en valt op de heupen. Perfect tegen de wind en dat zomerbuitje
  • De hele jas is doorgestikt, zodat het mooi in model blijft.
  • De maten lopen van 92 tot en met 122/128
  • Voor €25,- heb je deze te gekke jas
  • Heb je geen zin in al die poespas op een jas dan heeft Terstal nog effen modelletjes in verschillende kleuren en deze zijn slechts €19,-

Fashion ideetjes

  • Ben jij op een gegeven moment die winterjas ook zo beu? Pak dan lekker dit jasje en laat je dochter er een vest onder dragen. Kun je toch net iets sneller genieten van deze aankoop!

Shoppen

TerStal.nl of natuurlijk bij je plaatstelijke TerStal winkel

Is deze geweldige zomerjas iets voor jouw dochter? Het prijsje is in ieder geval super!

 

Barbara

 

TERSTAL ZOMERJAS

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply