BUDGET Mandy TEENS

Shoppen bij Shoeby

7 februari 2017
Budget

Vijf budget items voor je tiener

Vind jij Shoeby ook zo’n leuke winkel? Ik shop er regelmatig voor mezelf, maar ook mijn dochter en haar vriendinnen vinden de kleding leuk. Ik weet nog dat ik het heel jammer vond dat Senna de kleine meidenlijn, Jilly, niet meer aan kon. Jilly is inmiddels ‘Jill’ geworden en deze kleding is echt gericht op tienermeiden. Girly, maar ook stoer. De nieuwe collectie van Jill kan de concurrentie met andere merken zeker aangaan. Zo hebben ze destroyed jeans, statement shirts, lange vesten, crop tops en pencil skirts in de collectie.

Online zag ik deze zwarte tulen rok bij Shoeby. Op de tailleband staat de tekst in contrasterende witte letters ‘with attitude’. De rok valt net iets boven de knie en heeft meerdere laagjes. Is je meisje niet zo’n rockchick maar houdt ze meer van zacht pastel, dan is deze rok ook in het lichtroze verkrijgbaar. Voor de kleintjes kan je de tulen rok vinden in donkerblauw en roze.

De keuze aan T-shirts is bij Shoeby heel divers. We hebben er een paar voor je uitgezocht. Een aantal met een gave tekst en ja hoor, daar is ie weer; de cactusprint. Combineer het nu al met een bikerjack en stoere laarzen en je outfit is compleet.

Shoppen:

Rok

Roze shirt

T-shirt

Zwart met cactus

Wit met print

 

 

 

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply