HAIR

Ingevlochten visgraat

28 januari 2017
Braids with4 stands. (8)

Visgraat

Ik ben zelf altijd gek op haarbandjes, of er nou veertjes, bedels of kraaltjes aan zitten dat maakt voor mij niet uit. Seina vindt ze ook leuk, hoe meer kraaltjes er voor haar aan zitten hoe mooier Seina ze vindt. Nu zeg ik ook wel eerlijk dat ze de haarband niet de hele dag laat zitten, halverwege de dag haalt ze vaak de haarband van haar hoofd. ” mam, hij zit veel te strak”, of  “hij zit niet lekker”. Tja geef haar eens ongelijk, we hebben een keer gehad dat ze de haarband van haar hoofd afhaalde en de afdruk stond in haar voorhoofd. Die gebruiken we maar niet meer. Maar dat weerhoudt ons er niet van om er weer iets leuks mee te doen. Want het blijft tenslotte wel echt super leuk!

 

Moeilijkheidsgraad ☆☆ ☆☆☆

Wat heb je nodig:

  • Borstel
  • Klein elastiekje
  • Haarband

Ik borstel het haar gelijk naar de richting waar ik de vlecht wil hebben. Ik wil de visgraat aan de zijkant uitlaten komen dus begin ik ook al schuin op het hoofd. Omdat de visgraat wordt ingevlochten pak ik half verwege van het hoofd een grote pluk. Die deel ik in tweeën en houdt die goed gescheiden. Als je er een pluk van rechts bij pakt (van de buitenkant) gaat die pluk naar de linkerkant, en als je er een pluk van links bij pakt (van de buitenkant) gaat die pluk naar de rechterkant.  Zo ga je door tot dat je er geen losse plukken meer bij kan pakken. Als je verder gaat met de vlecht doe je precies hetzelfde, je pakt steeds een klein plukje haar van de buitenkant en die gaat naar de andere kant. Zo vlecht je het af tot dat je niet verder kan. Om het net wat minder strak te laten zitten trek ik het haar helemaal uit, je kan het best wel goed los trekken, geeft een leuk effect. Daarna breng ik de haarband aan en trek ik het haar nog een beetje los zodat het niet door de haarband strak naar beneden wordt geduwd. Ook deze keer ben ik weer erg benieuwd of het jullie is gelukt, dus laten jullie wel even de foto’s  zien?!

~X~ Denise

met Seina maak ik de vlogs die je via ons  Youtube kanaal (vergeet je niet te abonneren) kunt zien. Wil je al mijn blogs en hairtutorials eens rustig teruglezen? Klik dan even hier: Hair tutorials Shopaholiek.

20170125_150104

20170125_150041

20170125_150000


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply