Barbara EVENT Family

Voorpret met Nova bij het RTL Telekids Familie Feest

27 januari 2017
Pinksterweekend Telekids Familie Feest

Het pinksterweekend wordt één groot feest

Namens Shopaholiek mochten Nova en ik naar de presentatie van het

Telekids Familie Feest

 

Dit uitje kwam als geroepen. Ik heb, zoals je wellicht weet, drie dochters in huis van bijna 3 tot 8 en eigenlijk doe ik alles met deze drie koters samen. Als we een dagje-uit gaan, dan gaan ze ook alle drie altijd mee. Toch hoor ik geregeld om mij heen dat het zo leuk is om met één kind iets te ondernemen. Iets wat echt bij zijn/haar leeftijd past. Alle aandacht  krijgen van mama of papa is ook bijzonder, zeker als er nog meer broertjes/zusjes in het spel zijn. Sinds een tijdje kriebelt dit dus bij mij. Ik zie dat de belevingswereld van Bobbie (7) en Nova (2) zo verschillend is. De tweejarige zat een tijdje geleden nog met ietwat geknepen billen naar de familiemusical Peppa Pig te kijken (wat uiteindelijk totaal niet nodig was;), terwijl Bobbie heel stoer zei dat ze Peppa Pig wat kinderachtig vond, maar ondertussen het hardst om alle grappen lachte. Dit uitje naar deze musical lees je hier.

Laatst besprak ik dit met een medemoeder dat het nu wel eens tijd werd om bijvoorbeeld met Bobbie naar de film te gaan. Er zijn zoveel leuke kinderfilms tegenwoordig. Echt moeder-dochter tijd! Alle aandacht voor mijn blonde schat en geen gehuil en trainerende kreten op de achtergrond van mijn andere twee schatten. Zo komt natuurlijk iedereen een keer apart aan de beurt.

Heel toevallig mocht ik met Nova, alleen, naar de introductie van het Telekids Familie Feest! Zo heb ik één mama-dochter uitje direct in de pocket. Nova en ik gingen met haar grote bruine beer naar Gorinchem waar het evenement plaatsvond en ook zal plaatsvinden. We waren één en al nieuwsgierigheid.

De presentator introduceerde deze happening en toen kwam de aftrap. Uit de gigantische geluidsboxen, hoorden we harde muziek, wat Nova’s mond deed opensperren en als een sirene deed ze mee op de achtergrond. Haar tranen biggelden over haar wangen. Oh jee, ik voelde mezelf wat warm en opgelaten worden, maar gelukkig had niemand het door.

De gigantische schuifdeuren van de hal gingen open en de één na de andere tv-held en meerdere karakters kwamen binnen rijden. We zagen Thomas de Stoomlocomotief,  Juul en Julia in een prachtige oldtimer, Brandweerman Sam in een echte brandweerauto met loeiende sirenes, de meisjes Raak! en een stretch limo met Hans en Grietje (waaronder onze thuisfavoriet Keet) en een aantal sprookjesfiguren.

Nova viel direct stil en begon wellustig te zwaaien. Als afsluiting mocht Nova met alle personages op de foto. Ze waren zo levensecht dat ik zelfs onder de indruk was. Nova had dus wel mama even nodig voor het fotomomentje.

Je begrijpt dat dit een toevallige moeder-dochter uitje was, maar het échte feest voor alle Telekids liefhebbers is natuurlijk wél voor de hele familie.

Facts:

 • In het pinksterweekend; zaterdag 3, zondag 4 en maandag 5 juni,  is het TELEKIDS FAMILIE FEEST van het jaar
 • Er zijn verschillende optredens van Thomas de Stoomlocomotief, Brandweerman Sam, Assepoester, Sneeuwwitje, Rapunzel, Ernst en Bobbie, Fien & Teun, Wardo Wonder, Jul & Julia en de meisjes Raak!
 • Het is voor families met kinderen vanaf 2 jaar
 • In de Evenementenhal van Gorinchem
 • Dagelijks zijn er drie concerten
 • Er is een Indoor Telekidsplein om je vóór aanvang van het concert te vermaken
 • Na de show is er een uitgebreide Meet & Greet met alle idolen en mag je kind met deze helden op de foto
 • Na afloop kun je nagenieten op het boerderijplein, waar je kindjes koeien mogen melken, pony rijden en je kunt een kijkje nemen op de televisieset van Fien & Teun, geweldig toch?
 • Dit plein is de hele dag geopend
 • De prijs voor deze geweldige dag is vanaf  €15,- tot €25,-

 

Verdere informatie

 

Shoppen

 • Nova’s outfit van B.Nosy is te shoppen bij BeHipster

Telekids Familiefeest

Telekids Familiefeest

De persoonlijke favoriet van alle drie m’n meisjes. Helaas durfde Nova niet op de foto;)

Telekids Familiefeest

Telekids Familiefeest

 

sponsored-post

 

 

 

 

 

 

 

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply