Mandy

Terugblik Mandy

29 december 2016
untitled-design-18

2016 is bijna voorbij…  dus tijd om terug te blikken op een jaar Shopaholiek. Eerder deze week zagen jullie de terugblik van AnoukBarbara en Jolanda. Lezen jullie mee hoe Mandy haar eerste jaar ervaren heeft?

Ik denk dat het in november 2015 was toen ik de oproep voorbij zag komen voor een nieuwe gastblogger bij Shopaholiek. Ik volgde Shopaholiek al een tijdje op facebook en ik vond de blogs altijd zo leuk om te lezen. Soms haalde ik er inspiratie vandaan en Senna had ook al een keer meegedaan aan de rubriek Shopaholiek Stars. Het leek me geweldig om deel uit te maken van dit team, maar om te reageren op de oproep vond ik best wel spannend.  Ik wilde het heel graag en was ervan overtuigd dat het helemaal bij me zou passen, en juist daarom was ik bang om afgewezen te worden. Dat zou een enorme teleurstelling zijn. Toen ik een eerste mail had gestuurd en reactie had gekregen, voelde het meteen zo goed. De reactie die ik kreeg was warm en hartelijk en dat trok me over de streep.

Uit alle inzendingen werden 5 moeders, waaronder ik, uitgenodigd om een gastblog te schrijven (je leest hem hier terug). De opdracht was om een outfit uit te zoeken voor mijn tienerdochter Senna bij C&A. Dat was een uitdaging, maar heel leuk om te doen. Ik moest tenslotte iets uitzoeken wat bij mijn dochter in de smaak viel, maar ook bij de lezers van Shopaholiek. Toen ik eenmaal meedeed wilde ik natuurlijk ook winnen. Het schrijven ging als vanzelf, maar ik vond het lastiger om mooie foto’s te maken. Ik was er al snel achter dat foto’s in het buitenlicht veel mooier waren dan de foto’s die ik binnen maakte. Dus voor de C&A blog gingen we hartje winter naar buiten om de foto’s te maken. Senna vindt het altijd al superleuk om te poseren dus die klaagde gelukkig niet, maar het was echt megakoud die dag. Ik kreeg ontzettend veel positieve reacties op mijn blog en dat maakte me helemaal blij! Uiteindelijk werd ik samen met nog een andere moeder uitgekozen om blogs te gaan schrijven voor Shopaholiek.

Vanaf het moment dat ik begon kwam ik in een sneltrein terecht. Zoals Jolanda in haar terugblik ook al zei gaat het niet alleen om het schrijven van een verhaal en het maken van foto’s. Er zijn verschillende programma’s waar je mee werkt en die je in een sneltempo moet leren. Gelukkig had ik goede hulp. Je gaat je meer verdiepen in social media, onderhoudt leuke contacten met mensen en je bezoekt events. Je probeert nieuwe ideeën voor blogs te bedenken om de lezer aan te spreken. We hebben een groepsapp met alle bloggers waarin we van alles bespreken. Super leuk en ik heb het gevoel dat ik ze al jaren ken.

Een van de hoogtepunten vond ik de Kleine Fabriek in juli. Op deze beurs heeft het hele team elkaar voor het eerst ontmoet. Ik kreeg het idee om kleine gebakjes mee te nemen met foto’s van alle Shopaholiek kinderen. Een leuke manier om kennis te maken vond ik. Niet slim en nogal impulsief van mij, want ik had moeten weten dat het die dag 32 graden zou worden en waar moest ik al die gebakjes laten? We waren maar met zijn zessen! Inmiddels zijn er weer een paar nieuwe bloggers bij gekomen en zo wordt ons team steeds groter. Begin januari gaan we weer naar de Kleine Fabriek en ik kijk ernaar uit om ze weer allemaal te ontmoeten.

Ik wens alle Shopaholiek lezers een spetterend Oud & Nieuw en veel liefde en geluk in 2017!

Liefs, Mandy

Meer blogs van Mandy lezen? Klik dan hier.

 

Terugblik

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply