Barbara EVENT Family

Kom, we gaan naar het theater…

21 december 2016
Peppa Pig

KERSTVAKANTIE TIP

Wat gaan jullie doen in de vakantie? Die vraag is vast al vaak aan je gevraagd deze week! Het is tenslotte nog één dagje en dan begint de kerstvakantie. Wat gaan we genieten van de feestdagen en vooral van elkaar. Ik kijk er zo naar uit! Mijn koters ook en waar ze ook altijd naar uitkijken zijn de logeerpartijtjes bij oma en bij opa & oma. Elk jaar, het is vaste prik, neemt mijn moeder de meisjes mee naar het theater, want hoe mooi is het om je kindjes op jonge leeftijd kennis te laten maken met het, zo tot de verbeelding sprekende, kindermusicals. En zeg nou zelf er zijn ook geweldig veel leuke producties voor kinderen. Bobbie, Zonne, Nova en ik mochten al een voorproefje nemen en gingen afgelopen zondag naar de première van de familiemusical Peppa Pig, De Grote Plons! in De Goudse Schouwburg.

Première Peppa Pig

dsc_0649-1-2

 

Peppa Pig is een vrolijk varkentje dat houdt van spelletjes spelen en heerlijk plonzen in de modder. Je kent het vast wel van Nickelodeon. Deze voorstelling is één en al plezier. Peppa en zijn vriendjes beleven de vrolijkste avonturen. Zonne zei zelfs met enigszins verbazing in haar stem:”Mam, het is helemaal niet eng?!” Wat was dit heldinnetje daar blij mee.

De super schattige handpoppen, kleurrijke decors en gezellige meezingliedjes maken de voorstelling echt tot één groot feest. Nova stond meer vóór haar stoel te dansen dan dat ze erop zat en de zevenjarige Bobbie zong ook alles vrolijk mee. In de voorstelling is enorm veel interactie met het publiek en er zit een geweldige goeie grap in, aldus de meiden;) Peppa Pig, De Grote Plons! geeft je absoluut het gevoel dat je meespeelt in het verhaal. Deze show was al eerder een succes op West End in London. Hieraan merk je dat alles heel goed in elkaar steekt.

Mijn meisjes kwamen vrolijk en met rode konen de zaal uit. Ik dus ook;) Dit is echt een waar feest voor iedereen!

Peppa Pig

Peppa Pig

Peppa Pig

Er moest natuurlijk ook geshopt worden;)

Om het verhaal nog even compleet te maken: in de kerstvakantie gaat mijn moeder met de kids naar Roodkapje de Musical. Daar zullen ze vast ook rijkelijk van genieten. Wat zijn jullie van plan te gaan doen de aankomende twee weken? Laat het ons weten onder het Facebookbericht. Het is zeker leuk om alle tips te delen.

De Familiemusical Peppa Pig, De Grote Plons!  (en tevens Roodkapje de Musical) is mede mogelijk gemaakt door Van Hoorne Entertainment.

Voor verdere informatie:

Van Hoorne Entertainment

Meer blogs van Barbara lezen klik dan hier.

Peppa Pig

 

 

 

 

 

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply