BUDGET KERST

TIP: Budget kerstjurkje

1 december 2016
HEMA Kerstjurkje

A MERRY BUDGET CHRISTMAS

Ik heb een budget kerstjurkje gespot, waarin je dochter kan gaan stralen tijdens de feestdagen. Een geweldig feestelijke kerstjurk hoeft niet duur te zijn. Bij de HEMA zag ik deze twee aan het rek hangen. Ik kreeg ze direct in mijn vizier. Eigenlijk zag ik nog veel meer leuks, maar in jurkjes voelen mijn dochters zich het meest chique, dus ik licht deze twee er even uit.

Het eerste jurkje heeft een rond halsje en korte mouwen. Hoe ideaal bij het gourmetten! Geen vlam in de mouw en heerlijk koel! Het is een wijd uitlopend model en heeft een gouden stippendessin. Echt een perfect jurkje voor de Kerst, maar ook voor school! Dan draag je er gewoon een vestje overheen en ziet je dochter er weer heel gaaf uit! De maten lopen van 86/92 tot en met 158/164, dus ook écht iets voor de grotere meiden!

Prijs: € 10,-

Het tweede jurkje is antraciet van kleur en heeft bij de rok tule met pailletjes. Nou, feestelijker kan niet! De pailletten ster op het voorpand is natuurlijk ook helemaal top! Zo heb je echt een partydress in handen. Hier lopen de maten van 86/92 tot en met 134/140. Dit jurkje is wel wat duurder, namelijk:

Prijs: € 15,-

Koop bij de HEMA een leuke maillot erbij en je meisje is klaar voor alle feestdagen. Heb je nu twee dochters dan kunnnen ze natuurlijk ook allebei in huis gehaald worden, want dan krijg je een prachtige twinning Christmas.

Welke HEMA jurkje heeft jouw voorkeur? We zijn benieuwd!

Heb je trouwens de personal blog van Barbara al gelezen over de kerstoutfits van haar kids? Zij hebben ook elk jaar een perfect kerstjurkje aan, wat niet te duur is. Zo ziet iedereen er toch weer heerlijk feestelijk uit! Het oog wil tenslotte ook wat;)

 

 

 

 

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply