Mandy TEENS

Editors Pick: De november favorieten van Mandy

26 november 2016
mandy

Met de feestmaand december voor de deur heb ik mijn Editors Pick gevuld met de favorieten van mijn dochter Senna. Als tiener kiest zij graag voor een mooie aansluitende outfit met een goeie pasvorm en kiest zij daarbij accessoires die eruit knallen. Want elk meisje houdt toch van glitter & glamour!

Het zwarte jurkje is een perfecte ‘little black dress’ door het mooie model met als blikvanger de ritsbare col. Het ribgebreide truitje in army green heeft door de mooie gouden details op de schouders en het slotje aan de voorkant echt iets feestelijks. Onmisbaar voor je wintergarderobe is dit witte kraagje, dat elk truitje of jurkje kan upgraden tot een feestelijke look. Tot slot de denim jumpsuit, die door de verwerking van lurexgaren in de boorden helemaal partyproof is.

Dit alles gecombineerd met accessoires in goud en glitter en jouw mini-me is de ster van de avond!

Shoppen:

Zwarte jurk

Denim jumpsuit

Truitje

Wit kraagje

Gouden laarsjes

Telefoonhoesje

Diadeem

Slaapmasker

Nageltattoos

 

 

 

 

 

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply