TRAVEL

DisneyLand Parijs

4 november 2016
disneyland-parijs

THEMA HALLOWEEN

Vorige week was het in het zuiden van ons land nog herfstvakantie, de laatste week van oktober. Dit is de Halloween periode! Wij zijn met ons gezin dol op Halloween, en elk jaar vieren wij het uitbundig met verkleedkleding, maskers, schmink en heel veel snoep. Vorig jaar stond Sebastiaan zijn afscheidsfeestje nog in het teken Halloween, dit jaar vieren wij het in Disneyland Parijs. Wat een verrassing was dit. Surprise…!!!

Drie dagen lang in Disneyland Parijs, drie dagen lang was het gewoon feest voor ze. Het Disney park zelf, de Walt Disney Studios, wat was het leuk en wat was er veel te zien. Ze keken hun ogen hun ogen uit en wilden ook echt alles zien en overal in. Het park zelf stond vorige week nog in het thema van Halloween.  Overal zag je versieringen van oranje pompoenen van groot naar klein, en uit de luidsprekers door MainStreet schalde een angstaanjagend lachje. Daniël kreeg er kippenvel van. De parades in diezelfde straat waren waanzinnig, wat een pracht en praal. De kids wisten niet waar ze kijken moesten, het leek wel een levend stripverhaal, alles kwam voorbij en zelfs kleine Olivier was onder de indruk. Hij schaterende het uit van plezier. Drie dagen lang hebben we met de kids geprobeerd om zoveel mogelijk te zien in beide parken. Helaas is het niet gelukt om daadwerkelijk ook alle attracties af te gaan, want er is ook zoveel te zien en te doen voor groot en klein. Van draaimolens tot achtbanen van theaters tot parades van stuntshows tot rollercoasters en alles daar tussen in… Je zou het eigenlijk met je eigen ogen moeten zien en meemaken;)

Handige weetjes voor families met meerdere kleine kids:

  • Plattegrond van de 2 parken in het Nederlands met alle handige informatie. Deze heb je echt nodig!
  • Gratis Disneyland Paris app. Informatie over de shows en parades. Ook de wachttijden van de attracties vind je hier op en welke attracties er gesloten zijn ivm groot onderhoud.
  • Verhuur van Stroller Rentals, buggy’s. Het zijn lange dagen en afstanden voor kleine kids
  • Speciale Baby-Switch service, gratis service voor ouders die een attractie willen doen die niet toegankelijk is voor hun kind om beurten toegang krijgen zodat ze niet twee keer in de rij hoeven te staan met hun oudere kid(s).
  • Altijd fijn in het buitenland: Wij spreken je taal.
  • Fastpass. Deze service maakt de wachttijden bij een aantal van de populairste attracties aanzienlijk korter. Scan je e-tiket, ontvang een tijd en kom later terug
  • Fijne schoenen, een fotocamera, een flesje water en ik zeg: Heel veel plezier in Disneyland Paris;)

Disneyland Paris viert haar 25e verjaardag in 2017 – Het is tijd om te schitteren.

Het is officieel: Disneyland Paris viert haar 25e verjaardag vanaf 26 maart 2017. Bezoekers kunnen genieten van sensationele nieuwe attracties, een groots feest met de geliefde Disney figuren, een gloednieuwe parade en een adembenemend nieuw avondspektakel. Extra verrassingen en elementen worden binnenkort bekend gemaakt. Vier het met ons mee, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, met een groot aantal nieuwe shows waar gasten gegarandeerd door worden betoverd. Een schitterend verjaardagsfeest van Disneyland Paris dat je verbeelding overtreft.

Wat hopen Mickey Mouse en zijn vrienden te bereiken tijdens deze verjaardagsfeesten? Dat alle gasten stralen van verwondering! Dit is ongetwijfeld een kans om niet te missen! De 25e verjaardag van Disneyland Paris – Het is tijd om te schitteren. Zijn jullie erbij?? Wij hopelijk ook, want de kids en ik hebben een paar geweldige dagen gehad die we graag nog eens willen overdoen!

Liefs, Katja

img_1048 dsc_0014 dsc_0046 dsc_0084 dsc_0110 dsc_0124

sponsored-post


Facebook Comments


Katja

Katja

Dik 40+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply