EVENT

Woezel en Pip op zoek naar de Sloddervos

1 november 2016
sale

Dé familiemusical voor jong en oud!

Op een mooie donderdagmiddag in de herfstvakantie gingen mijn kinderen en ik naar Breda om de nieuwste musical van Woezel & Pip te bekijken: Woezel & Pip op zoek naar de Sloddervos. Julian, mijn zoontje van 4 had er heel veel zin in! Hij is dol op de hondjes en heeft zelfs sinds zijn babytijd al een mooie Woezelknuffel waar hij vaak mee speelt. Mijn dochter van 11 voelde zich in eerste instantie weliswaar wat te groot voor de musical, maar vond het leuk voor haar kleine broertje om mee te gaan.

We mochten op het balkon plaatsnemen om de voorstelling te bekijken. Wat was het een leuke show! We werden zo blij van het enthousiasme van Julian. Hij klapte uitbundig mee met de liedjes en leefde helemaal mee met het verhaal. En af en toe vond hij het nog best wel spannend!

De twee allerleukste hondjes van Nederland schitteren in deze vierde familievoorstelling van Woezel & Pip ‘Op zoek naar de Sloddervos’, een spin-off van de gelijknamige bioscoopfilm. De verjaardag van de Wijze Varen komt eraan en dat betekent groot feest in de Tovertuin. Woezel en Pip krijgen de opdracht om het verjaardagscadeau te verstoppen. Wanneer een aantal spulletjes van de hondjes verdwijnen en ook het cadeau voor de Wijze Varen plotseling weg is moeten Woezel en Pip samen met hun vriendjes op zoek naar de dader. Hierbij krijgen ze hulp van hun grappige en stoute neefje Charlie. Ze verdenken al snel de Sloddervos, maar wie is dat eigenlijk? Woezel & Pip gaan samen met Buurpoes, Molletje, Vlindertje en Charlie op avontuur en komen tot de ontdekking dat niet alles is wat het lijkt.

Na de voorstelling mochten de kinderen nog met de Woezel en Pip en Charlie en Buurpoes op de foto. Door de grote belangstelling van alle kindjes was het fotomoment een beetje druk, maar het is toch gelukt om Julian op de foto te zetten met deze leuke personages. Het was een geweldige middag voor Julian en voor ons, een echte aanrader!

Algemene info:

Woezel & Pip op zoek naar de Sloddervos is een productie van Van Hoorne Entertainment. De show duurt ongeveer een uur en is geschikt voor kindjes vanaf 2 jaar. Wil je ook de voorstelling van Woezel & Pip bijwonen? Kijk dan hier voor een theater bij jou in de buurt.

 

Woezel & Pip

Woezel & Pip Woezel & PipWoezel & PipWoezel & Pip

Woezel en Pip

Woezel & Pip

Ondanks de gezellige drukte stond hij toch met zijn helden op de foto.Woezel & Pip

Woezel & PipDe kleding van Julian shop je o.a. hier: longsleeve, jeans

Senna’s jeans en shirt shop je o.a. hier en hier. De geruite blouse is van H&M.

 

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply