BUDGET Family

Budget: tip skikleding wintersport !

21 oktober 2016
nieuwe-collectie

Hebben jullie de wintersportvakantie al geboekt, want we hebben nu toch wat leuks! Dit is een echte budgettip; skikleding van de Lidl voor het hele gezin! Al lijken de besneeuwde bergtoppen, de mooie afdalingen en de aprèsski uurtjes nu nog erg ver weg, de Lidl loopt alvast warm voor de langverwachte winterpret. Vanaf half oktober vind je tijdelijk in de Lidl winkels de nieuwe collectie comfortabele skikleding en topkwaliteit ski-accessoires. Ik ben erbij, jullie ook?!

Vanaf 6 oktober kun je de collectie al online bestellen en vanaf 13 oktober vind je de uitgebreide collectie in de winkels. Skikleding voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Skipakjes voor de allerkleinsten tot wintersportoutfits in trendy prints voor stoere tieners. Er zijn ook diverse ski-accessoires verkrijgbaar; verstelbare ski-/snowboard helmen in meerdere kleuren en bijpassende skibrillen met 100% UV-bescherming voor volwassenen en kinderen. Ik heb nu al zin in die befaamde wintersport met mijn hele gezin…

VOOR ALLE WINTERSPORT LIEFHEBBERS, NOTEER DE VOLGENDE DATA ALVAST IN DE AGENDA:

  • Vanaf 6 oktober is online via Lidl-shop zowel de volwassen als kids collectie verkrijgbaar.
  •  Vanaf 13 oktober is de collectie voor volwassenen verkrijgbaar in de winkels.
  • Vanaf 17 oktober is de collectie voor kinderen verkrijgbaar in de winkels.
  • Vanaf 31 oktober is naast de wintersportcollectie ook de wintercollectie verkrijgbaar met onder andere vesten en onderkleding, maar ook winteroveralls voor de allerkleinsten zijn dan te koop.
  • Exclusief online: vanaf 20 oktober is de gloednieuwe Crivit Pro collectie verkrijgbaar. Kwalitatieve trendy skimode, voor het eerst in Nederland verkrijgbaar.

Wist je al dat je bij Lidl ook online kunt shoppen? Ontdek de uitgebreide webshop. Je kunt de wintersportcollectie nu alvast reserveren bij de Lidl. De bestellingen worden bezorgd vanaf het moment dat de producten in de winkel verkrijgbaar zijn.

Shop Till You Drop!!

sfeerbeelden-lidl-wintersport-2 sfeerbeelden-lidl-wintersport-6 sfeerbeelden-lidl-wintersport-10 sfeerbeelden-lidl-wintersport-19 sfeerbeelden-lidl-wintersport-17 sfeerbeelden-lidl-wintersport-16

 


Facebook Comments


Katja

Katja

Dik 40+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply