Mandy MUSTHAVE TEENS

Salopette Tumble ’n dry

16 september 2016
untitled-design-15

De comeback van de salopette

De salopette (of gewoonweg de tuinbroek) is helemaal terug van weggeweest. Een tijdje geleden kon je de blog lezen over de salopette-dress, die deze zomer hotter dan hot is. Het moet wel je smaak zijn, je houdt ervan of je vindt het echt helemaal niks. In de wintercollecties van verschillende merken blijft de salopette een grote rol spelen.

Wij zijn fan van de salopette en vooral van dit exemplaar van Tumble ’n dry. Een gave denim tuinbroek voor stoere meiden door de zilveren gespen en knopen. Door het stretch in de stof draagt de tuinbroek heel comfortabel. Je kunt hem door de zwarte kleur eindeloos combineren: Draag hem nu al met een shirt of tanktop, en in de winter met een gave longsleeve. De tuinbroek is verkrijgbaar vanaf maat 122 t/m 176. Voor de kleinere meisjes (vanaf maat 92) heeft Tumble ’n Dry ook een gave salopette in jeansblauw.

Onder het pak draagt Senna een zwart-witte longsleeve van zacht katoen. De top is tweedelig, onder de longsleeve zit een racerback top in het grijs. Het shirt heeft een coole New York tekstprint en een gave knoopsluiting aan de voorkant. De hoge klassieke witte converse allstars maken de outfit compleet.

Shoppen:

Salopette en Longsleeve

Senna draagt beide items in maat 140.

De foto’s zijn gemaakt door en voor de website van Wildstore.

 

SalopetteSalopetteLongsleeveLongsleeveSalopette

 

 

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply