GIRL MUSTHAVE NIEUWE COLLECTIE

MUSTHAVE: Bikerjeans

12 september 2016
BIKERJEANS

BIKERJEANS, VOOR STOERE LADIES

De bikerjeans is net als de bikerboots – of kistjes – niet meer weg te denken uit het modebeeld van de komende winter. Stoere spijkerbroeken met vaak diagonale stiksels die een gaaf ‘biker’-effect geven. Dankzij het gebruik van zachte, veelal (lichte) stretch-stoffen hoeft een spijkerbroek allang niet meer stug te zitten. En het is weer eens wat anders dan een rokje of jurkje. Ik vind het geweldig stoer staan bij de kleine dames en zo’n broek is natuurlijk eindeloos te combineren. Dochterlief heeft de bikerjeans van br@nd for girls van vorige winter nog in de kast liggen en die past ze gelukkig nog. Maar ook deze merken hebben dit seizoen geweldige exemplaren voor jouw dochter in de collectie:

  1. Jubel, een mooie slim-fit bikerjeans voor een leuke prijs! De used look geeft deze broek een stoere uitstraling!
  2. Een prachtige kwaliteit spijkerbroek zoals we van Retour gewend zijn. Je dochter zal hierin echt de blits maken!
  3. Deze mooie slanke zwarte Name-it jeans zal niet misstaan in de kast van jouw kleine dame. Combineer hem bijvoorbeeld met de bekende kistjes (gekleurde Dr. Martens voor een echt wow-effect! Of deze met animalprint van Shoeby).
  4. Ook de budgetstores gaan met de mode mee en hebben natuurlijk prachtige exemplaren in hun assortiment. Wat dacht je van deze broek van Shoeby? De pasvorm is geweldig!

Welk van deze vier bikerjeans is jouw favoriet? En heb je een foto, post hem onder het Facebookbericht van deze blog, we zijn benieuwd hoe jij hem combineert!


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply