Geen categorie

Back in Time: de favoriete outfit picture van Mandy

1 augustus 2016
MOM (5)

In onze rubriek “Back in time” laten wij, en misschien vinden jullie het ook wel leuk, onze favoriete outfit/foto uit het verleden zien. Sommige items zijn nu nog steeds leuk en wij Shopaholieks hebben allemaal dezelfde tic: we zoeken ons rot om sommige items in grotere maten te bemachtigen. Al deze items kun je waarschijnlijk nog wel vinden in de juiste Facebookgroepjes of op Marktplaats. Heb je dit/deze items zelf te koop? Dan mag je het hieronder in deze rubriek gewoon te koop aanbieden.

Twee weken geleden kon je een back in time foto van Barbara zien, deze week is het de beurt aan Mandy.

Mijn ‘back in time’ foto’s gaan al heel wat jaren terug. Terug naar het moment dat Senna 2 jaar werd, in februari 2007. Toen Senna klein was, was ik van plan om ieder jaar rond haar verjaardag nieuwe foto’s te laten maken. De eerste jaren hebben we dat volgehouden, en daar ben ik heel blij om. Ik ben echt dol op mooie foto’s en ik kijk nog heel regelmatig alle foto’s door van toen ze zo klein was. Dat gaat dan vaak wel gepaard met een gevoel van ‘was ze nog maar zo klein’ en ‘waar is de tijd gebleven’.

Vaak kreeg ze voor haar verjaardag kleding van de nieuwe collectie die dan net uit was. En we trokken haar dan natuurlijk het leukste setje aan voor haar verjaardagsshoot. Het setje op de foto is van het merk Pampolina, een merk dat Senna vaak droeg toen ze klein was. Pampolina heeft vaak mooie prints en borduursels en is van een goede kwaliteit. Het werd in die tijd verkocht door een hele leuke kinderkledingwinkel die gevestigd is in mijn dorp.

Kijk je mee naar mijn kleine Senna? Wat was ze schattig he?

Back in TimeBack in TimeBack in TimeBack in Time

 

 

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply