TRAVEL

Weekendje weg met kids

16 juli 2016
GROETEN UIT EGMOND

STAYOKAY EGMOND AAN ZEE

Ik ben een weekendje weg met mijn gezin. Tussen alle hectiek en een verhuizing die ons nog te wachten staat op kort termijn, is het dit weekend quality-time. Even lekker niets, luieren op het strand, wandelingen langs de waterkant, borrelen op een hippe strandtent met oude vrienden uit de buurt van Egmond, kids ravotten in het zand, heerlijk eten met zonsondergang en nog veel meer. Nieuwsgierig hoe wij het gehad hebben in Stayokay Egmond aan Zee met de kids?! Lees dan volgend weekend mijn uitgebreide verslag. Wie weet is het iets voor jou en je gezin:) 

Liefs, X


Facebook Comments


Katja

Katja

Dik 40+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply