TRAVEL

Huisje van Hout in Drenthe

30 mei 2016
Vakantievoorpret (1)

VAKANTIE VOORPRET

Op vakantie gaan is natuurlijk heerlijk, maar ik kan ook altijd erg genieten van de voorpret. Uitzoeken waar we heen gaan en dan de enthousiaste gezichtjes van de kinderen als ik ze foto’s laat zien van de bestemming. De gedachten op dagen die net iets te druk zijn dat er weer een fijne vakantie in de planning zit. Voor de zomer ben ik uitgenodigd door Huisje van Hout in Drenthe om hun nieuwe huisje in Norg uit te testen. Vandaag deel ik de voorpret over deze vakantie met jullie.

Wij maken dit jaar meerdere wat kortere tripjes. In de meivakantie zijn we naar Denemarken geweest, een bezoekje aan Legoland mocht natuurlijk niet ontbreken. Maar we hebben er ook genoten van de rust en mooie natuur. Op het moment zijn we een paar dagen naar Efteling Bosrijk, het huisjespark van de Efteling. Wij zijn daar tot nu toe elk jaar geweest. Ik neem me steeds voor een jaar niet te gaan, maar ben zelf ook een te grote fan van dit prachtige pretpark. In de zomervakantie gaan we dus naar Norg in Drenthe. Een fijne, rustige plek en ook nog lekker dichtbij. Het lange reizen naar zonnige Europese bestemmingen heeft zeker zijn charme, maar een korte reis is ook erg fijn.

We gaan dus naar Drenthe, daar ben je echt zo vanuit Zwolle. Een prachtige provincie die natuurlijk bekend staat om de prehistorische hunebedden. Die gaan we zeker bekijken. Verder is de natuur er heel mooi en zijn er fijne strandjes en meertjes voor wat verkoeling op warme dagen. En ben je de rust even zat dan kun je een bezoek brengen aan de stad Groningen. Een stad vol gezellige terrasjes, mooie winkels en een interessant museum. Ik ben er toevallig dit jaar een weekendje met Tonny geweest en dat was echt heel erg gezellig.

En dan het huisje, o la la, echt helemaal waar ik van hou. Ik zal het maar toegeven, kamperen is echt niets voor mij. Ik snap echt waarom mensen daar van genieten, maar zelf word ik er niet gelukkig van. Ik hou van luxe en comfort en vind het ook fijn om zelf te koken op vakantie. Wij eindigen dan ook bijna altijd in vakantiehuisjes of stacaravans. Het Huisje van Hout is een erg luxe huisje in het bos met een oven, vaatwasmachine, TV, wifi, gaskachel en regendouche. Heerlijk toch, ik hou ervan hoor. Daarnaast is het huisje ook nog eens prachtig ingericht, het lijkt mijn eigen huis wel. Nu alleen nog hopen op lekker weer zodat we ook gebruik kunnen maken van het ruime terras.

Nieuwsgierig naar Huisje van Hout in Drenthe kijkt dan op hun website of Facebookpagina voor meer informatie:

www.huisjevanhoutindrenthe.nl

facebook.com/HuisjevanHout

Huisje van Hout in Drenthe Huisje van Hout in Drenthe Huisje van Hout in Drenthe Huisje van Hout in Drenthe Huisje van Hout in Drenthe Huisje van Hout in Drenthe Huisje van Hout in Drenthe

 


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply