BOY REVIEWS

Kris in Bomba for Boys Summer 2016

16 april 2016
Untitled design (3)

BOMBA BOY ON THE BEACH

Zo in het begin van de lente kan het nog fris zijn. Een sweater is dan altijd een goed idee. Sweaters zijn eigenlijk altijd een goed idee. Ze zijn handig, leuk, warm, zacht, met leuke prints en in alle seizoenen verkrijgbaar.  Een gestreepte sweater doet het altijd goed! Trend deze zomer is dan ook streepjes gemixt met all over prints of gewoon met effen kledingstukken. Eigenlijk kan en mag alles tegenwoordig. Best handig 🙂

Toen wij op het strand in Wijk aan Zee waren was het best fris. Als de zon scheen was het heerlijk, maar zodra de zon achter een wolk zat was het ook echt gelijk koud. Jammer. Maar gelukkig was daar deze sweater van Bomba. Zo’n leuke, zomerse sweater die gewoon goed is. Zo in combinatie met de turquoise short en het zwarte V-hals shirt, ook van Bomba trouwens, een leuke set die je veel zult dragen. Van hetzelfde stofje als de sweater is er ook zo’n leuke short, ik zit nog te twijfelen of ik die nog zal bestellen, want ik heb een streepjes-tic dit jaar. Eerlijk gezegd hebben we zat korte broeken maar die blijft maar in mijn achterhoofd zitten. Streep op streep vind ik zelf echt te veel, krijg ik schele ogen van, maar als je ervan houdt: het kan dus :). Ik hou zelf nogal van rustig, dus een zwart shirt of een ander gekleurd shirt zou voor mij een mooie combi zijn.

Deze items vallen mooi op maat, Kris draagt hier echt zijn gewone draagmaat die ik bijna altijd bestel. Bovenstukjes neem ik nu in 122/128 en onderstukken in 116 want hij is ontzettend smal.

Wat mij betreft weer een heerlijke set!

VERKOOPINFORMATIE: Bomba for Boys

*deze foto’s zijn gemaakt bij Aan Zee Slapen: supergave strandhuisje in Wijk Aan Zee. Check hier voor meer info.

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply