TRAVEL

Wat neem je mee naar “Aan Zee Slapen”, Wijk aan Zee?

31 maart 2016
Schermafdruk 2016-03-31 15.06.48

WE MOGEN WEER EEN KOFFER INPAKKEN

Picture this: je zit heerlijk op het terras van je eigen huisje aan zee: uiteraard met uitzicht op een mooi zandstrand en de zee!  Ondergaand zonnetje, romantiek ten top. Manlief en ik aan een glaasje wijn met een kaa(r)sje en de kids heerlijk spelend op het brede zandstrand. En lucky us: ze geven ook nog eens prachtig weer op. Blote voetjes op het strand. En dat in Nederland….. Gewoon in Wijk aan Zee….. zucht: ik hou ervan!   Zie je ons al zitten?

Dit is dus mijn beeld he?! De realtiteit zal misschien anders zijn, maar so what: de voorpret nemen me ze in ieder geval niet af! Ik heb er zin in: wij gaan naar Wijk aan Zee en we verblijven heel toepasselijk in een strandhuisje van Aan zee Slapen. Dit is toch gewoon iets wat je één keertje in je leven moet meemaken en lucky us: wij gaan dus dit weekend.

Dusssss. dat houdt in dat we de koffers mogen pakken voor een weekendje in dit strandhuisje: Wat nemen wij mee  en waar moeten we op letten?:

Nou.. de weersvoorspellingen zijn echt fantastisch! Het eerste echte lenteweer is in aantocht. Toch kan het op het strand natuurlijk behoorlijk koud zijn. En wie weet zitten ze er wel hartstikke naast met die weersvoorspellingen, dat gebeurd tenslotte ook vaak.

 • Als eerste natuurlijk de Bergsteintjes. Gewoon handig! Die kunnen ze zelf aan- en uittrekken, ze krijgen geen natte voeten (als ze tenminste niet te ver de zee in gaan, wat meestal natuurlijk wel zo is) en het zand kan niet zo makkelijk in de laarsjes komen.
 • Zonnebrandproducten: dit komt heel mooi uit, want toevallig kreeg ik deze producten van het Kruidvat om te testen. Dus hup: in de tas!
 • Voor allebei een leuk setje om iets te eten ’s avonds bij strandtent De Kust, gewoon lekker naast de deur
 • Een lekkere sweatpants met shirt/sweater om heerlijk in te ravotten en te voetballen op het strand.
 • Zo’n heerlijk dun jasje van de HEMA voor als het iets kouder wordt
 • Zo handig en leuk: Deze toilettasjes van ZEBRA
 • Ik stop er natuurlijk ook een extra sweatpants in uit de budget-blog van Jolanda.
 • En….. stel je nou voor dat het echt 20 graden wordt: dan kunnen we ook gewoon korte mouwen aan of misschien zelfs wel een korte broek of rokje: dus die gaan voor de zekerheid ook lekker in de koffer, net als de slippers van ZEBRA.

aan zee slapen

Natuurlijk gaan ook de emmertjes, schepjes en een voetbal mee. De zwemkleding laten we nog maar even achterwege, dat lijkt me nog een tikkie overdreven.

Little Marc Jacobs dress

Dit jurkje met korte mouwtjes van Marc Jacobs gaat ook mee! Want stel je nou toch voor dat het echt prachtig weer is! En als het dan iets kouder is kan het vestje erover.

Oke…. de koffers van de kids zijn gepakt! Nu die van mezelf nog :). De wijn, toastjes en ander lekkers staat ook al klaar, want de innerlijke mens moeten we ook niet vergeten. Heb jij ook zin om eens te verblijven in zo’n tof strandhuisje van Aan Zee Slapen? Op de website vindt je alle informatie en volgende week laat ik jullie zien hoe het was. Op Instagram zal ik ter plekke wat foto’s plaatsen.  Ik kom hier overigens ook om te werken hoor: er staan ook wat shoots op de planning in te leuke kinderkleding.

Fijn weekend allemaal! Ik hoop dat jullie ook zo gaan genieten met dit (hopelijk) mooie lenteweer.

Liefs, Angelique

P.S. Ik voeg nog even een leuk filmpje bij van Aan Zee Slapen: dit is toch gewoon echt te gek?! Ik heb er ook echt zo vreselijk veel zin in! Ik snap best dat jullie dat ook willen ;). Een 9,3 op Zoover krijg je natuurlijk ook niet zomaar…..

 

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Ester 1 april 2016 at 09:42

  Ohhh je hebt me helemaal getriggerd!
  Wij verbleven 5 jaar geleden in zo’n huisje na een trouw van Nederlandse vrienden in Noordwijk.
  De kinderen waren nog niet in’t spel, maar kvond het heerlijk!

  Zeker voor herhaling vatbaar MET de kinderen erbij !!

 • Leave a Reply