MUSTHAVE

Wat denk jij dat deze sneakers kosten?

27 februari 2016
Brand versus budget (1)

GOUDEN SCHOENEN ZIJN HOT

Vorige zomer had ik voor Linde gouden laarsjes. Ik had erg getwijfeld bij de aankoop of ze niet te opzichtig zouden zijn. Maar ze bleken een enorm succes, de laarsjes stonden enorm leuk en combineerden heerlijk met de inhoud van de kledingkast. Wij gaan dus weer voor gouden schoentjes en de keuze is reuze, goud is namelijk hot, net als zilver en brons trouwens.

Pas liep ik door het centrum van Zwolle en viel mijn oog op deze super leuke gouden sneakertjes. Wat een leuk schoentje, meisjesachtig en toch niet tuttig. Naast goud is dit model ook verkrijgbaar in zilver en zacht roze. De schoentjes zijn van leer. Wat zouden ze kosten? Heb jij een idee en valt de prijs mee of tegen?

Shop de sneakers

Scapino Dr. Visser zilvere sneaker ook in goud Scapino Dr. Visser roze sneaker ook in goud

 


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply