GIRL REVIEWS

REVIEW: Eva in nieuwe collectie van Like Flo winter 2015: sweatdress

31 juli 2015
LIKE FLO (2)

LIKE FLO IS IN THE HOUSE!

Altijd een momentje om naar uit te kijken. En ik niet alleen, ook de horde fans van Like Flo, voorheen Dress Like Flo zitten er op te wachten….. De uitlevering van Flo. Wij hebben een aantal sets mogen reviewen en vandaag showen we jullie de eerste.

De reacties bij de eerste vrijgegeven foto’s waren lovend… toch mistte sommige van jullie wat kleur in de collectie. Nou: ik kan jullie vertellen dat er echt wel kleurtjes inzitten voor diegene die de sets af willen stylen met wat vrolijkere tintjes.  De eerste levering is er eentje die ik zelf wel echt prachtig vind qua kleurenpalet. Armygreen, zwart, bordeaux en grijs. Veel fake-furs in animalprints en een knalkleur die tussen oranje en knalroze inzit. Een lekkere eyechatcher voor diegene die daar van houden.

Een tip: vergeet echt niet de bijpassende maillots met beenwarmers te bestellen. Die vind ik echt helemaal fantastisch en zijn overal bij te gebruiken de hele winter. Vooral de antracietgrijze is een echte MUSTHAVE.

Het jurkje van Flo is van lekkere zachte sweatstof in een mooie bordeauxkleur. De letter F is van een panterprint in fake fur met knalroze/oranje bies. Daardoor lekker af te stylen met de oranje/roze maillot met beenwarmers (echt hoor! Bestellen, zijn echt een must deze winter). Wij hebben er ook de felgekleurde tussenjas bij, heel zacht en een hoog knuffelgehalte. Die hebben we even aangetrokken toen we een ijsje gingen halen. Ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat die tussenjas het ook echt goed gaat doen! Eva wilde hem in ieder geval niet meer uit. En met het weer van de afgelopen dagen had ze hem ook best aan kunnen houden 🙂

SHOPPEN: Like Flo sweatjurkje, fur-jas en legging met beenwarmers

Ons oordeel:

  • Prijs:  Like Flo zit in het middensegment. Voor dit jurkje betaal je € 65,- .
  • Kwaliteit: Dit jurkje is van zachte sweatstof en is mooi aansluitend.
  • Pasvorm: Qua maat heb ik de maat die Eva ook daadwerkelijk draagt: 110. Het jurkje zit haar nu perfect. Aangezien ze dit jurkje al in september naar school aan kan zal ze er direct plezier van hebben. Een maat groter had misschien ook gekund, maar ik vind het jurkje zo gewoon mooier zitten.
  • Draagcomfort: super! Het jurkje draagt echt heerlijk
  • Minpunt: Nog niks kunnen ontdekken.
  • Pluspunt: Het jurkje van Like Flo is heel draagbaar en is lekker zacht. Ook heel erg mooi met de zwarte legging en beenwarmers. Dit is zo’n jurkje wat je makkelijk uit de kast trekt. Leuk voor thuis, op school en voor een feestje.

 

  • SONY DSC
  • SONY DSCSONY DSCSONY DSCSONY DSC
  • SONY DSC

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply