Geen categorie

TIPS: De perfecte garderobe shop je zo:

22 maart 2015
# T I P #
DE PERFECTE GARDEROBE SHOP JE ZO:

Wat voor shopper ben jij


Koop je alles wat je leuk vindt of kies je heel bewust? 
Is aan het einde van het seizoen alles gedragen of hou je ook altijd een stapeltje over waar de kaartjes nog aan zitten? 
Vind je alles het hele seizoen leuk of krijg je regelmatig spijt van een bepaalde aankoop?

Vandaag geef ik jullie acht tips hoe je een perfecte zomergarderobe bij elkaar shopt en voorkomt dat kleding ongebruikt in de kast blijft liggen.

  1.  De eerste en gelijk de beste tip is het aanmaken van een Pinterest pagina. Pinterest is een website die zelf heel veel beeldmateriaal bevat. Op je persoonlijke pagina kun je naar wens prikborden aanmaken met een bepaald thema. Deze kun je vullen met foto’s die je aanspreken. Je kunt ook een pinknop installeren, dan kun je ook buiten Pinterest om foto’s prikken op je prikbord. Alle leuke kleding die je ziet prik je vast op je prikbord. Op deze manier krijg je een goed overzicht van al je wensen en zie je makkelijk wat daarvan bij elkaar past en wat eigenlijk nergens bij past. Wat ik ook heel handig vind, is dat je makkelijk de webshop terug kan vinden waar je een item gezien had. Ik zal de link van Thijs en Lindes kledingbord plaatsen, dan krijgen jullie een idee. Linde Pinterest Linde/Thijs pinterest Thijs
  2. Koop nooit één enkel stuk omdat je het zo mooi of gaaf vindt. Als je niets hebt om er bij te dragen blijft het waarschijnlijk toch in de kast liggen. Dus kijk voordat je iets aanschaft in de kast of je een leuke combi kunt maken. Lukt dat niet shop er dan wat leuke items bij.
  3. Een setje waarbij alles van één merk is, staat natuurlijk super leuk. Maar vaak is het veel verrassender om items van verschillende merken met elkaar te combineren. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld je Pinterest pagina of duik een middag gezellig de kast van je zoon of dochter in. Hou eens wat dingen bij elkaar en kijk of er een leuke set ontstaat.
  4. In de zomer dragen ze bij mij eigenlijk bijna altijd korte mouwen. Zeker Linde trekt vestjes en jasjes erg snel uit. Daarom heb ik deze zomer alleen een mooi jeansjasje voor haar gekocht.Kan overal bij en geeft toch wat warmte in het frisse voorjaar of op koele zomerochtenden. Voor Thijs ben ik met hetzelfde idee voor een stoere jeansblouse gegaan. Dragen jouw kinderen zomers vaker een vestje dan hebben de budgetwinkels vaak exemplaren die precies passen bij de populaire merken (en ik geloof nooit dat dat toeval is 😉 ).
  5. Vergeet de schoenen ook niet. Een super mooi zomersetje met afgetrapte schoenen of schoenen in een donkere winterse kleur vind ik echt zonde van je mooie set. Ik koop voor de kinderen altijd één paar (ok meestal meer) goede schoenen en vul dat aan met leuke schoenen van de budgetwinkels. Zo heeft H&M echt geweldige All Stars en Minnetonka lookalikes. En Zara heeft een paar gave sneakers die super leuk staan bij de Ninni Vi collectie.
  6. Naast schoenen kunnen ook accessoires een look naar een hoger niveau tillen. Net als de jasjes en vestjes gaan de accessoires hier thuis wel snel af, dus ik houd me in. Maar een leuk hoedje, gave cap en wat hippe haarbandjes heb ik toch wel liggen voor de kids.
  7. Kleding moet ook praktisch zijn. Het moet lekker zitten, tegen een stootje kunnen, niet te vlekgevoelig zijn. En mooi lace jurkje of gaaf blazertje mag natuurlijk in de kast hangen, maar niet te veel van dit soort items, na de verjaardag of bruiloft blijven ze waarschijnlijk liggen.
  8. Vergeet tot slot de basics niet. Linde draagt niet heel vaak broeken, maar minimaal twee spijkerbroekjes heeft ze altijd wel liggen. Thijs heeft er uiteraard veel meer. Ik shop graag een mooie jeans van Name It en voor Thijs ook van Tumble ’n Dry. Mooie modellen, goede kwaliteit en vooral Name It heeft ook een hele fijne prijs. Een jeansshortje voor je dochter en een korte spijkerbroek voor je zoon zijn ook goede items voor in de kast omdat ze zo makkelijk combineren.

Ik ben zelf wel heel benieuwd naar jullie tips? Laten jullie het weten onder dit bericht.

In de collage zien jullie Linde in Ninni Vi, met een short van Retour, zij draagt er Zecchino d’Oro laarsjes bij, maar de Zara gympen lonken ook naar mij.

De links vind je hieronder:

Ninni Vi shop je hier; Ninni Vi
Retour hier; Retour
De laarsjes hier: Zecchino d’oro
En de Zara gympen hier: Zara Gympen

In andere collage draagt Thijs een broek van Name It, model Rives. Het spijkerjasje en de korte jeans zijn van Blue Rebel. De spijkerblouse is van Scotch Shrunk. De meidenschoenen zijn van H&M en de blauwe schoenen van C&A.

Hier komen de links:

Name It broek: Name-it jeans
Spijkerblouse: Scotch Shrunk
Blue Rebel: Blue Rebel
Schoenen H&M: schoenen H&M
Schoenen C&A: Schoenen C&A

Gr, Annemarie


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply